Wij willen graag dat je tevreden en blij bent met je aankopen. Retourneren is dus geen probleem. Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet heb je twee mogelijkheden: 

Retourneren in de winkel

 Je kan tot tien dagen nadat we je bestelling bezorgd hebben op vertoon van de originele factuur je artikel ruilen of retourneren in onze winkel. Je kunt kiezen voor een ander artikel of een tegoedbon.

Adres winkel:

Grote Houtstraat 152,
2011 SX Haarlem

 

Retourneren

Je kan natuurlijk ook je artikel terugsturen via de post. Verstuur je pakket binnen 10 dagen na ontvangst van je bestelling retour aan ons, samen met de factuur en originele en aangehechte prijskaarten.

Adres winkel:

Trade Studio
t.a.v Webshop retourzending
Grote Houtstraat 152
2011 SX Haarlem

Verstuur het pakket aangetekend of voorzien van een Track&Trace nummer. Hiermee kan je controleren of het pakket is aangenomen. Je betaalt zelf voor het terugsturen van je pakket.

Zodra we je retourzending ontvangen hebben storten we binnen tien werkdagen het aankoopbedrag retour. Het geld wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. 

Klachten

Wij staan achter de producten die wij verkopen en geloven in de kwaliteit hiervan. Toch kan het zo zijn dat er iets mis is met een item en je een klacht hebt. Dit is geen probleem, neem voordat je het item opstuurt even contact met ons op en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Tel: 023-5313300
shop@tradestudio.nl

Omruilen

Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat dan kan je een nieuwe bestelling doorgeven zoals je gewend bent.

Omruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat in de winkel is wel mogelijk. 

Retour voorwaarden

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn. Deze garantie vervalt waneer

  1. Het product gedragen en /of gewassen is.
  2. Niet meer is voorzien van originele labels.
  3. De consument zelf in geprobeerd heeft een gebrek te herstellen.
  4. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.