Vacature: Store Manager

Bij Trade Studio kom je terecht in een gezellige, Haarlemse boutique waar mode en kwaliteit samenkomen. Een plek waar onder andere Samsøe & Samsøe, Drykorn, Sofie Schnoor, Bruuns Bazaar, Sessùn en Lois te vinden zijn. Trade Studio is een begrip in de stad en huist al ruim 40 jaar in de Haarlemse binnenstad.

Wij hebben per direct een vacature voor een:

Store Manager

 24-32 uur per week, Haarlem centrum

Als Storemanager bij Trade ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel. Je bent een vaste waarde voor de klanten en jouw verkoopervaring, sociale vaardigheden en stijlvolle presentatie zorgen ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen bij je. Je bent een teamplayer, flexibel en hebt oog voor detail. Naast verkoop en adviseren kan je veel taken naar je toe trekken. Eigen initiatief wordt dan ook gewaardeerd. Hierbij kan je denken aan:

  • VM van winkel en etalage
  • Assisteren bij fotoshoots
  • Assisteren bij inkoop
  • Online werkzaamheden
  • Social media en andere marketingwerkzaamheden

Ben jij commercieel, klantvriendelijk met een stylish oog? Houdt je van gezelligheid, maar ben je ook een aanpakker? En heb je geen bezwaren tegen werken in het weekend.Dan pas je helemaal bij Trade!

Salaris in overleg naar ervaring en leeftijd. Leuke benefits zoals een Van Moof elektrische fiets om stylish naar je werk te komen ;-) 

Als jij je herkent in dit profiel en het midden- en hoger segment je aanspreekt, stuur dan een e-mail via de volgende link!