Ganni
Another Label
By1Oak

.0617

Hello Spring’17!

“We keep ahead of the curve by shuffling today’s trends with yesterday’s proven ideas”

Nieuw uit onze hoofdstad; Another Label. Een merk dat haar Nederlandse roots omarmt maar zich ook laat inspireren door de charme van Parijs en het energieke karakter van  New York. Another Label blaast klassiekers nieuw leven in, gecombineerd met de trends van nu.

Ganni ook uit het hoge Noorden en laat zich inspireren door de meest iconische vrouwen en stijlen uit het verleden vermengd met de essentie van onze tijd.

Samsøe Φ Samsøe
Won Hundred
Graumann

.0617

“Represents a Strong, Metropolitan Woman”

De look van Samsøe Φ Samsøe is nonchalant met een rauw en stoer randje. De collecties die per jaar worden ontworpen bestaan uit frisse stijlen met rauwe details en fijne denim items.

 “When I see someone enjoying my clothes, combining garments in new and unexpected ways – that’s my true inspiration.” – Hannah Graumann

Ivylee
Selected Femme
Drykorn

.0617

When I design a shoe, I just know instinctively if it’s going to work or not’

Kristine Holgaard is het creatieve brein achter Ivylee Copenhagen. Met haar gevoel voor stijl, ontwerpt ze schoenen die perfect zijn voor iedere vrouw en iedere gelegenheid.

Het Duitse modelabel Drykorn bestaat al sinds 1996. Alle stoffen en ontwerpen worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Met de twee uitgebreide collecties per jaar voorzien zij onze winkel elke keer weer van de mooiste jassen, blazers & broeken. Het label heeft een stoere, maar toch vrouwelijke twist.